Handicapovaní zviditelňují naše město

24.04.2012 17:24

Na základě dosaženého výsledku na Mistrovství Moravy a Slezska v Přerově se Vojtěch Lukša - člen Sportovního klubu Linie radosti Frýdek-Místek, oddíl plavání, kvalifikoval na celorepublikové Mistrovství v plavání handicapovaných při ČSMPS. To se konalo v Liberci ve dnech 27.4.- 28.4.2012. A Vojta si vedl na výbornou. Ve své disciplíně 50 m prsa obsadil v úžasném osobním rekordu hezké páté místo. V konkurenci 24 oddílů z celé republiky je jeho výkon motivací pro další handicapované sportovce našeho Sportovního klubu Linie radosti.
Sportovní klub Linie radosti Frýdek-Místek pro handicapované sportovce se dnes soustředí především na plavání. Tréninky probíhají pod dohledem zkušeného trenéra v plavání Pavla Gazdy dvakrát týdně na místním aquaparku Olešná, kde nám vedení a personál vyšli vstříc a podporují tuto sportovní aktivitu handicapovaných. Za to jim patří úpřimný dík a uznání. Věříme, že i je naše dosažené výsledky potěšily.
Náš klub je otevřený pro všechny občany starší 18 let s jakýmkoliv handicapem, kteří mají chuť se naučit plavat a případně zkusit závody v daných kategoriích.