MISTROVSTVÍ ČR V PLAVÁNÍ – LIBEREC

03.05.2016 10:10

V pátek 22. a 23. dubna 2016 se uskutečnilo Mistrovství České republiky v plavání v Liberci. Všichni závodníci v průběhu roku pilně trénovali a na závody se velice těšili. I přes větší konkurenci jsme vybojovali tři medaile.

Zlatou medaili vybojovala v čase 0:50,3 Kateřina Palánová v závodě volným způsobem v kategorii B a do své sbírky cenných kovů v závodě 50m znak přidala ještě stříbrnou medaili. Stříbrnou medaili vybojoval v silné konkurenci Ivan Smutek v závodě 100 m prsa v kategorii B. Na svých prvních závodech na celorepublikové úrovni podala skvělý výkon Lucie Kmošťáková, která skončila ve svém závodu 50m prsa pátá.

Všem závodníkům sportovního klubu Linie radosti gratulujeme k vynikajícím výkonům a přejeme hodně vytrvalosti a nadšení v následujících trénincích.

Těchto plaveckých závodů jsme se mohli účastnit také díky financím z dotační rezervy primátora, která pokryla část nákladů spojených s touto akcí. V letošním roce přispěl na celoroční fungování Sportovního klubu Linie radosti Moravskoslezský kraj v rámci programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok 2016 a také město Frýdek-Místek prostřednictvím svého programu „Podpora a rozvoj sportu v městě Frýdek-Místek v roce 2016.“